Incarcare Freon in Cartierul/Zona Victoriei Aer Conditionat Bucuresti

/Incarcare Freon in Cartierul/Zona Victoriei Aer Conditionat Bucuresti
Incarcare Freon in Cartierul/Zona Victoriei Aer Conditionat Bucuresti2017-05-21T06:38:43+00:00

 

Incarcare freon, Igienizare-dezinfectare si reparatii de aer conditionat in Cartierul-Zona Victoriei

Aveti probleme cu aerul conditionat din locuinta sau birou si cautati un frigotehnist cu experienta in Cartierul-Zona Victoriei din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. Noi va stam la dispozitie pentru orice tip de incarcare cu freon sau igienizare si service pentru aparatele de aer conditionat din Cartierul-Zona Victoriei.

Putem venii in ajutorul dvs in repararea de aer conditionat din Cartierul-Zona Victoriei.

Va oferim service de calitate intr-un timp foarte scurt.

Incarcare cu freon si service in urmatoarele zone ale Bucurestiului:

13 Septembrie, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Iancului, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan

Va invit sa apelati cu incredere la serviciile noastre si va rugam sa folositi numarul de telefon de mai jos pentru a face o programare cat mai repede.

Va multumin.

Tel :0769.191.361 // 0720.771.341